Kalender

jul
15
za
M44Brigade speeldag @ vonkropfplein 1 Klundert
jul 15 @ 09:00 – 18:00

Op zaterdag 15 juli organiseert M44Brigade weer een Memoir’44 speeldag!
Over het programma moet de knoop nog doorgehakt worden, maar noteer de datum alvast in je agenda

Start van de dag is om 9:00 (inloop vanaf 8:30) en we eindigen het programma rond 17:30. Voor wie wil is er in de avond nog de mogelijkheid gezellig verder te spelen met een overlord, of los scenario.

Kosten voor deze dag zijn €5,- (inclusief speelavond).Hierbij zorgen wij voor koffie/thee een koek en wat te snacken. Voor ander drinken moet je zelf zorgen. Eventueel is er een supermarkt op loopafstand.

 

M44Brigade speelavond @ vonkropfplein 1 Klundert
jul 15 @ 19:00

m44 speelavond transparant

Op zaterdagavond 15 juli organiseert M44Brigade weer een
Memoir’44 speelavond. Mocht je overdag niet mee kunnen doen met de speeldag (zie agenda) dan kan je in de avond nog gezellig aansluiten.

Vanaf 19:00 kan er Memoir’44 gespeeld worden op elk front en in elk formaat.
Om de kosten te dekken vragen wij een bijdrage van € 2,-,
Er is koffie, thee en water, voor ander drinken moet je zelf zorgen.
Aanmelden voor deze speelavond is niet nodig.

Het maakt niet uit of je nu nieuw, beginner of gevorderd bent als Memoir’44 speler. Er is altijd iemand die enthousiast het spel uitlegt, nieuwe uitbreidingen wil spelen, of op gelijk niveau de uitdaging met je aangaat. Laat je dus vooral niet tegenhouden door (gebrek aan) je ervaring als Memoir’44 speler.
Net als de vorige keren zal er in ieder geval een Overlord op tafel komen rond 19:45, wie dat nog niet gespeeld heeft of juist goed bevallen is kan hier alvast rekening mee houden.

Ook zal er gespeeld worden met de scenario’s van de Dutch Open. Lukt het nu weer om te winnen of heb je misschien nog wat tips nodig?

Route informatie:
Als je op het adres (Von Kropfplein 1, Klundert) aangekomen bent moet je aan de achterkant van de kerk zijn, hier bevindt zich de zaal waar we spelen. Achter de kerk is ook ruimschoots (gratis) parkeergelegenheid.

Tot dan!