Kalender

jun
8
za
D-Day landings + Speelavond @ Klundert
jun 8 hele dag

Zoals ieder jaar sinds de uitbreiding uitkwam organiseert de M44Brigade een speeldag Waarbij we D-Day landings spelen.  Met 12 personen aan een bord (6 tegen 6) proberen we de geschiedenis te herhalen, of te veranderen. Om het spel op te zetten heb je een enorme berg aan materiaal nodig Gelukkig hebben wij deze tot onze beschikking en hoef je alleen maar gezelligheid mee te nemen.

Om deel te nemen stuur je een email naar info@m44brigade.nl. Vermeld hierbij je naam, eventuele pseudo en aan welke van de sessie je deel wil nemen. Voor het avondprogramma is geen aanmelding nodig.
De dag ziet er als volgt uit:

Eerste sessie:
Kosten: 2,-
Uitleg om: 9:00
Start spel: 9:30
einde spel: 13:30

Tweede sessie:
Kosten: 2,-
Start spel: 14:00
einde spel: 18:00

Diner:
Kosten: We halen op eigen kosten iets te eten bij de plaatselijke pizzeria.
geen aanmelding vereist
Start: 18:00
Einde: 19:00

Avond programma:
kosten: 1,- geen aanmelding vereist
Start: 19:00 (maar als je wil mee eten mag je ook eerder komen)
Het avond programma vullen we in als een speelavond. Dit wil zeggen dat we verschillende scenarios bij hebben die gespeeld kunnen worden, van standaard tot overlord. Afhankelijk van de spelers is het ook mogelijk nog een potje DDay landings te doen.

 

sep
14
za
M44Brigade speelavond @ vonkropfplein 1 Klundert
sep 14 @ 19:00 – 23:45

m44 speelavond transparant

Op zaterdagavond 14 september organiseert M44Brigade weer een memoir’44 speelavond.
Vanaf 19:00 kan er memoir’44 gespeeld worden op elk front en in elk formaat.
Om de kosten te dekken vragen wij een bijdrage van € 2,-,
drinken en versnaperingen zijn te verkrijgen voor zeer schappelijke prijzen.
Aanmelden voor deze speelavond is niet nodig.

Het maakt niet uit of je nu nieuw, beginner of gevorderd bent als Memoir’44 speler. Er is altijd iemand die enthousiast het spel uitlegt, nieuwe uitbreidingen wil spelen, of op gelijk niveau de uitdaging met je aangaat. Laat je dus vooral niet tegenhouden door (gebrek aan) je ervaring als Memoir’44 speler.
Net als de vorige keren zal er in ieder geval een Overlord op tafel komen om 19:15, wie dat nog niet gespeeld heeft of juist goed bevallen is kan hier alvast rekening mee houden.

Route informatie:
Als je op het adres (Von Kropfplein 1, Klundert) aangekomen bent moet je aan de achterkant van de kerk zijn, hier bevindt zich de zaal waar we spelen. Achter de kerk is ook ruimschoots (gratis) parkeergelegenheid.

Tot dan!