Kalender

apr
28
za
Toernooi Melle (BE) @ Melle, België
apr 28 hele dag

Opnieuw organiseren de Vlaamse memoir’44 spelers een toernooi. Vorig jaar was erg geslaagd met scenarios die zich afspeelden in Polen, maar vooral veel gezelligheid. Een aanrader om naar toe te gaan. Zeker is dat op dit toernooi 4 scenario’s gespeeld worden met als thema “minder bekende regels”

houdt vooral het memoir’44 forum in de gaten voor meer informatie:
https://www.daysofwonder.com/en/msg/?th=37349&start=0

Vanuit verschillende plekken in Nederland zullen er mensen naar dit toernooi gaan. Heb je zin, maar zie je op tegen de reis neem dan contact met ons op. misschien dat er iemand is waarmee je kan carpoolen.

mei
12
za
M44Brigade speelavond @ vonkropfplein 1 Klundert
mei 12 @ 19:00 – 23:45

m44 speelavond transparant

Op zaterdagavond 12 mei organiseert M44Brigade weer een memoir’44 speelavond.
Vanaf 19:00 kan er memoir’44 gespeeld worden op elk front en in elk formaat.
Om de kosten te dekken vragen wij een bijdrage van € 2,-,
drinken en versnaperingen zijn te verkrijgen voor zeer schappelijke prijzen.
Aanmelden voor deze speelavond is niet nodig.

Het maakt niet uit of je nu nieuw, beginner of gevorderd bent als Memoir’44 speler. Er is altijd iemand die enthousiast het spel uitlegt, nieuwe uitbreidingen wil spelen, of op gelijk niveau de uitdaging met je aangaat. Laat je dus vooral niet tegenhouden door (gebrek aan) je ervaring als Memoir’44 speler.
Net als de vorige keren zal er in ieder geval een Overlord op tafel komen om 19:15, wie dat nog niet gespeeld heeft of juist goed bevallen is kan hier alvast rekening mee houden.

Route informatie:
Als je op het adres (Von Kropfplein 1, Klundert) aangekomen bent moet je aan de achterkant van de kerk zijn, hier bevindt zich de zaal waar we spelen. Achter de kerk is ook ruimschoots (gratis) parkeergelegenheid.

Tot dan!

jun
9
za
D-Day landings speeldag @ Klundert
jun 9 hele dag

Zoals ieder jaar sinds de uitbreiding uitkwam organiseert de M44Brigade een speeldag Waarbij we D-Daylandings spelen.  Met 12 personen aan een bord (6 tegen 6) proberen we de geschiedenis te herhalen, of te veranderen. Om het spel op te zetten heb je een enorme berg aan materiaal nodig Gelukkig hebben wij deze tot onze beschikking en hoef je alleen maar gezelligheid mee te nemen.

We beginnen de dag om 10:00 met een stukje uitleg voor diegene die het spel nog niet gespeeld hebben. Uiterlijk om 10:30 beginnen we dan met spelen. Hier trekken we 4 uur voor uit (inclusief een kleine pauze) waarna we om 15:00 een twee ronde spelen. Inclusief een pauze om te eten zijn we hier dan rond 20:00 mee klaar. Als er dan nog genoeg animo  kunnen we nog een derde ronde spelen of nog iets anders spelen.
Opgeven voor deze dag is nodig om in te schatten hoeveel tafels we moeten klaarzetten(het email adres staat bovenaan). Daarnaast worden de tafels gevuld op volgorde van inschrijven. De eerste 12 inschrijvingen spelen dus een volledige uitbreiding. Als er meer dan 12 mensen komen zetten we gewoon een nieuwe D-Daylandings op zodat je altijd kan meespelen en we misschien wel nog een tafel kunnen vullen. Kosten voor deze dag bedragen €5,- om de huur van de zaal te dekken. Drinken en een snack zijn tegen schappelijke prijzen beschikbaar. Voor een Lunch moet zelf gezorgd worden evenals het avond eten (meestal bestellen we pizza of friet en rekenen we dat contant af)

Aanmelden kan door een email te sturen (zie knop bovenaan dit bericht of info@m44brigade.nl)